Kontakta oss här!
Filmföreningen Flimmer | Allt om visningarna

Flimmer levererar biosalongen
under stjärnorna till dig

Vi hoppas att ni ska få en fantastisk filmupplevelse i sommarnatten!

01.

Utomhusbion är för alla

Alla är välkomna på utomhusbion, stora som små! Ingen av filmerna har 15 års gräns. Alla platser är även tillgänglighetsanpassade.

02.

Filmval

Årets filmer har valts ut med hjälp av deltagare i integrationsprojektet Kulturspåret och tillsammans med de involverade värdarna för respektive plats samt via en folkomröstning. Dessutom satsar Flimmer på att visa förfilmer gjorda av filmare från Östergötland. 

03.

Entré och lotteri

Utomhusbion är gratis att besöka. På plats finns möjlighet att köpa lotter, där man kan vinna fina priser.

04.

Samarbeten

Flimmer samarbetar med en rad föreningar, företag, organisationer och myndigheter för att skapa utomhusbion. Tillsammans med polisen och trygghetsföreningen Back Up ser vi till att utomhusbion är ett trevligt och säkert evenemang att besöka.

05.

Försäljning och förtäring

På utomhusbion säljs dryck, godis och snacks. Du får såklart även ta med egen picknickkorg. Tänk på att respektera andra när det gäller t.ex. rökning och mobiltelefoner. Släng gärna skräp i papperskorgarna på området.

06.

Visningstid

Filmerna börjar efter solens nedgång. Kom gärna i god tid och ta en plats eftersom det ibland kan vara flera hundra personer på en visning.

07.

Väder

Ett tips är att ha varma kläder med sig på visningarna då det kan bli kallt när solen går ner. Även myggstift kan vara bra att ha. Flimmer kör filmen även om det regnar så kom då med paraply och regnrock.

08.

Toalett

Toalett finns på alla platser.

dont hide

Följ @flimmer.nu i sociala medier!