Kontakta oss här!
22:a Norrköping Filmfestival, 25 November - 28 NOVEMBER 2020

Norrköping Filmfestival

Arbetet med årets festival pågår för fullt!
Program kommer uppdateras inom kort.

Som ett ljus i mörkret anlände Filmfestivalen även i år. I över 20 år har Norrköping Filmfestival varit det filmiska navet för hela Östergötland, där ett brett spektrum av nya filmer i olika genres, såväl lokalproducerade som stora internationella filmer har premierats. Programmet lyfter fram dels svenskproducerad film, särskilt inom dokumentär, drama och kortfilm, samt ny långfilm från hela världen.

Festivalen arbetar aktivt för att skapa en plattform för den regionala filmnäringen, som vuxit fram i samband med filmfestivalens utveckling. Programmet är både för allmänheten och branschen, allt för att skapa unika möten mellan kreatörer och publiken.

norrköping filmfestival 2020

Festivalens upplägg 2020

I dagsläget arbetar vi hårt med att genomföra den 22:a upplagan av Norrköpings Filmfestival. Årets festival kommer att utspela sig huvudsakligen på CNEMA. I år vidgar vi dock våra vyer och letar oss ut till andra platser runt om i Norrköping.

Vi kommer att erbjuda något för alla. Så oavsett om du är filmälskare eller söndagstittare, veteran eller nybörjare, stor som liten, alla är ni välkomna.

Självklart kommer vi att göra en coronasäker festival, där du kan känna dig trygg som besökare. Det kommer att vara ett begränsat antal platser och du kan i förväg boka din biljett. Vi förutsätter också att alla deltagare följer FHM:s rekommendationer om att hålla avstånd och att stanna hemma vid misstanke om symtom.  

Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd filmfestival för det 22:a året i rad!

Håll utkik på Sociala medier och på hemsidan för mer information.


Vill du bli funktionär?

Join the crew!

Filmfestivalen bygger vi tillsammans - din insats är enormt uppskattad!

  • Steg 1. Fyll i formuläret nedan
    Formuläret tar 3-5 minuter att fylla i - vi vill veta vad du är sugen på att göra och hur mycket engagemang du är bekväm att gå in med. 
  • Steg 2. Vår festivalproducent tar kontakt med dig
    Inom kort kommer mer information på mail och telefon kring hur vi går vidare.
  • Steg 3. Nu kör vi!
    Njut av det underbara i att bygga något tillsammans!
dont hide

Följ @flimmer.nu i sociala medier!