Kontakta oss här!
22:a Norrköping Filmfestival, 25 November - 28 NOVEMBER 2020

Norrköping Filmfestival

Arbetet med årets festival pågår för fullt!
Program kommer uppdateras inom kort.

Som ett ljus i mörkret anlände Filmfestivalen även i år. I över 20 år har Norrköping Filmfestival varit det filmiska navet för hela Östergötland, där ett brett spektrum av nya filmer i olika genres, såväl lokalproducerade som stora internationella filmer har premierats. Programmet lyfter fram till stor del svenskproducerad film, särskilt inom dokumentär, drama och kortfilm, samt ny långfilm från hela världen som premiärvisas i samarbete med svenska filmdistributörer.

Festivalen arbetar aktivt för att skapa en plattform för den regionala filmnäringen, som vuxit fram i samband med filmfestivalens utveckling. Programmet är både för allmänheten och branschen, allt för att skapa unika möten mellan kreatörer och publiken.

norrköping filmfestival 2020 - covid 19

Festivalens upplägg 2020

I dagsläget arbetar vi hårt med att genomföra den 22:a upplagan av Norrköpings Filmfestival. Årets upplaga kommer att se något annorlunda ut än vanligt på grund av den rådande situationen med COVID-19. Bland annat undersöker vi huruvida en hybridfestival kan utformas. Det innebär att festivalen kommer att ske både digitalt och fysiskt i viss utsträckning. Detta gör vi för allmänhetens säkerhet och vi följer naturligtvis myndigheternas riktlinjer och restriktioner. 

Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd filmfestival för det 22:a året i rad!

Håll utkik på Sociala medier och på hemsidan för mer information.


Vill du bli funktionär?

Join the crew!

Filmfestivalen bygger vi tillsammans - din insats är enormt uppskattad!

  • Steg 1. Fyll i formuläret nedan
    Formuläret tar 3-5 minuter att fylla i - vi vill veta vad du är sugen på att göra och hur mycket engagemang du är bekväm att gå in med. 
  • Steg 2. Vår festivalproducent tar kontakt med dig
    Inom kort kommer mer information på mail och telefon kring hur vi går vidare.
  • Steg 3. Nu kör vi!
    Njut av det underbara i att bygga något tillsammans!
dont hide

Följ @flimmer.nu i sociala medier!