Filmföreningen Flimmer | Allt om visningarna

Flimmer levererar biosalongen
under stjärnorna till dig

Vi hoppas att ni ska få en fantastisk filmupplevelse i sommarnatten!

01.

Utomhusbion är för alla

Alla är välkomna på utomhusbion, stora som små! Endast en av filmerna, Parasit, har 15 års åldersgräns så ta med legitimation till denna film.

02.

Filmval

Årets filmer har tagits fram av Flimmers styrelse och har valts med stor variation för att det ska finnas något för alla! Oavsett om du älskar att kolla på en riktig rysare eller skratta tills tårarna rinner har vi något för dig.

03.

Entré

Utomhusbion är gratis att besöka. I år kommer vi att begränsa antalet gäster till 50 personer per visning. Kom gärna i god tid för att garantera din plats vid bion.

04.

Samarbeten

Flimmer samarbetar med en rad föreningar, företag, organisationer och myndigheter för att skapa utomhusbion. I år samarbetar vi med Studiefrämjandet och har stöd från Norrköpings kommun för att göra denna upplevelse möjlig.

05.

 Förtäring på plats

Vad vore bio utan biosnacks? Du kommer vara välkommen att ta med dig en egen picknickkorg som kan avnjutas under filmen. Tänk på att respektera andra när det kommer till t.ex. allergier, rökning och mobiltelefoner. Släng gärna ert skräp i papperskorgarna på området.

06.

Visningstid

Filmerna börjar efter solens nedgång för att kunna se bioskärmen på bästa sätt. 

07.

Väder

Ett tips är att ha varma kläder med sig på visningarna då det kan bli kallt när solen går ner. Även myggstift kan vara bra att ha. Flimmer kör filmen även om det regnar så kom då med paraply och regnrock.

08.

Toalett

Toalett kommer att finnas på visningarna vid Hallarna men inte vid Östra Husby och vid Borgsruinen.

Följ @flimmer.nu i sociala medier!