Filmföreningen Flimmer | Allt om visningarna

Flimmer levererar biosalongen
under stjärnorna till dig

Vi hoppas att ni ska få en fantastisk filmupplevelse i sommarnatten!

01.

Utomhusbion är för alla

Alla är välkomna på utomhusbion, stora som små!

02.

Filmval

Årets filmer har tagits fram av Flimmers styrelse och samarbetsparner. Programmet har valts med stor variation för att det ska finnas något för alla! Oavsett om du älskar att kolla på en riktig rysare eller skratta tills tårarna rinner har vi något för dig.

03.

Entré

Utomhusbion är gratis att besöka. I år kommer vi att visa alla filmer på vår lilla uppblåsbara duk, som funkar utmärkt för upp till cirka 60 besökare per visning. Kom gärna i god tid för att garantera din plats vid bion, och glöm inte att ta med din egen stol eller filt!

04.

Samarbeten

Flimmer samarbetar med en rad föreningar, företag, organisationer och myndigheter för att skapa utomhusbion. I år samarbetar vi med bl.a Stage Skandia, Portalen, Hallarna och har stöd från Norrköpings kommun för att göra denna upplevelse möjlig.

05.

 Förtäring på plats

Vad vore bio utan biosnacks? Du kommer vara välkommen att ta med dig en egen picknickkorg som kan avnjutas under filmen. Tänk på att respektera andra när det kommer till t.ex. allergier, rökning och mobiltelefoner. Släng gärna ert skräp i papperskorgarna på området.

06.

Visningstid

Filmerna börjar efter solens nedgång för att kunna se bioskärmen på bästa sätt. 

07.

Väder

Ett tips är att ha varma kläder med sig på visningarna då det kan bli kallt när solen går ner. Även myggstift kan vara bra att ha. Flimmer kör filmen även om det regnar så kom då med paraply och regnrock.

08.

Toalett

Toalett kommer att finnas på visningarna vid Hallarna men tyvärr inte vid de andra visningsplatserna.

Följ @flimmer.nu i sociala medier!