Lediga tjänster

Utomhusbiokoordinator

Då vår nuvarande utomhusbiokoordinator under våren går vidare mot nya uppdrag, söker vi nu någon som kan anta uppdraget under april-september 2023. Det kan även finnas möjlighet till förlängning av tjänsten vilket innebär arbete med 24:e Norrköping Filmfestival i höst.

Filmföreningen Flimmer

Flimmers verksamhet bygger på tre ben. Filmfestivalen, Utomhusbio Norrköping samt Utomhusbioturnén. Utomhusbio Norrköping arrangerar Flimmer i samarbete med Norrköping kommun och är arrangemang vi styr över helt själva till skillnad från vår utomhusbioturné som är ett koncept vi säljer och arrangerar i samarbete med kunder runt om i landet. Den sistnämnda verksamheten är det som tjänsten främst kommer fokuseras mot.

Om tjänsten

Utomhusbioverksamheten genomförs tillsammans med våra samarbetspartners United Vision och Norrköping Scenteknik. Ditt jobb blir att vara spindeln i nätet där din roll som koordinator kommer innefatta bokning och administration, kommunikation och även sälj i viss mån. Du är bryggan mellan utomhusbiokund och våra tekniska samarbetspartners där din huvudsakliga uppgift är att skapa så goda förutsättningar som möjligt för sommarens utomhusbiovisningar. 

Vi söker dig som är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, strukturerad och lösningsorienterad. Du tycker det är spännande att knyta nya kontakter och att kommunicera med kunder. Du är flexibel och kan efter behov skifta mellan att arbeta självständigt och som en del av ett team. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning, evenemang eller liknande koordineringsuppdrag.

Tjänsten är på 60 % och kollektivavtal finns. Du har stor frihet att lägga upp arbetet så det passar dig, både varifrån du utför arbetet och på vilka tider. Under vissa perioder kan arbetet vara mindre flexibelt och kräva att du anpassar dina arbetstider efter verksamheten. Uppgiften innebär en stor del självständigt arbete, men du kommer även ha stöd i din uppgift av Flimmers Styrelse.

Vi tar emot ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in via formuläret här intill. Om du har några frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan via mail kan du göra det till info@flimmer.nu.


Skicka in din ansökan eller intresseanmälan här:

Följ @flimmer.nu i sociala medier!