Festivalpass

Under festivalen har du som besökare tre olika festivalpass att välja på! Dessa kan du antingen förköpa via länken längst ner på sidan, på plats på Cnema under festivalen.

Flimmers kassor på Cnema öppnar 17:00 under festivalfredagen samt en halvtimme innan första visningen under lördag och söndag.  Betalning sker via kort samt med swish. 

Festivalpass - 320 kr

Med festivalpasset har du tillgång till ALLA visningar under festivalens tre dagar. Detta är passet för dig som är sugen på en hel helg fullspäckad med film!

Dagspass - 175 kr

Dagspasset är för dig som kanske inte har möjlighet att närvara under hela helgen eller som är sugen på en särskild film. Det finns ett dagspass för antingen lördag eller söndag och ger full tillgång till alla visningar under respektive dag!

Uppvisande av pass ger dig tillgång till alla visningar för den dag som respektive pass gäller. Eftersom vi inte säljer enskilda biljetter till de olika visningarna, så garanterar inte pass plats. Först till kvarn gäller vid de olika visningarna!

Observera att det krävs ett "festivalpass" för att ha tillgång till visningen under fredagens öppningsfilm "Humanistisk vampyr söker frivillig självmordsbenägen person". 

 


För dig som förköpt något av de tre olika passen via Ticksterlänken nedan, så kan du hämta ditt pass vid uppvisande av din ticksterbiljett på Cnema, Kungsgatan 56, under hela festivalen. Kassan öppnar 17:00 under festivalfredagen samt en halvtimme innan första visningen under lördag och söndag.


Följ @flimmer.nu i sociala medier!