Festivalpass

Under festivalen har du som besökare tre olika festivalpass att välja på! Dessa kan du antingen förköpa via länken längst ner på sidan eller på plats på Cnema under festivalen. Kassorna öppnar en halvtimme innan den första visningen och du kan betala antingen med kort eller swish. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kontant betalning.

Festivalpass - 300 kr

Med festivalpasset har du tillgång till ALLA visningar under festivalens tre dagar. Detta är passet för dig som är sugen på en hel helg fullspäckad med film!

Dagspass - 150 kr

Dagspasset är för dig som kanske inte har möjlighet att närvara under hela helgen eller som är sugen på en särskild film. Det finns ett dagspass för antingen lördag eller söndag och ger full tillgång till alla visningar under respektive dag!

 

Uppvisande av pass ger dig tillgång till alla visningar för den dag som respektive pass gäller. Eftersom vi inte säljer enskilda biljetter till de olika visningarna, så garanterar inte pass plats. Först till kvarn gäller vid de olika visningarna!

Observera att det krävs ett "festivalpass" för att ha tillgång till visningarna under fredagen. Dvs. öppningsfilmen "Annette" och specialvisningen av "Körkarlen" på Hedvigs kyrka. Till specialvisningen går det även att köpa enskilda biljetter på plats för 80 kr.

 


För dig som förköpt något av de tre olika passen via Ticksterlänken nedan, så kan du hämta ditt pass vid uppvisande av din ticksterbiljett på någon av följande platser och tider:

Hedvigs Kyrka, Tyska Torget                            

Fredag 26 november kl 15–16

Cnema / bron utanför Cnema, Kungsgatan 56

Torsdag 25 november 11.30–13.30                
Torsdag 25 november 16.00–18.00                
Fredag 26 november 16.00–21.00                  
Lördag 27 november 11.30–20.00                  
Söndag 28 november 11.30–16:30


Följ @flimmer.nu i sociala medier!