Festivalpass

Under festivalen har du som besökare tre olika festivalpass att välja på! Dessa kan du antingen förköpa via länken längst ner på sidan, på plats på Cnema under festivalen, eller vid Hevigs Kyrka innan stumfilmsvisningen.

Flimmers kassor på Cnema öppnar 16:00 under festivalfredagen samt en halvtimme innan första visningen under lördag och söndag.  Betalning sker via swish samt med kontanter. (Så jämna som möjligt :) 

Festivalpass - 320 kr

Med festivalpasset har du tillgång till ALLA visningar under festivalens tre dagar. Detta är passet för dig som är sugen på en hel helg fullspäckad med film!

Dagspass - 175 kr

Dagspasset är för dig som kanske inte har möjlighet att närvara under hela helgen eller som är sugen på en särskild film. Det finns ett dagspass för antingen lördag eller söndag och ger full tillgång till alla visningar under respektive dag!

 

Uppvisande av pass ger dig tillgång till alla visningar för den dag som respektive pass gäller. Eftersom vi inte säljer enskilda biljetter till de olika visningarna, så garanterar inte pass plats. Först till kvarn gäller vid de olika visningarna!

Observera att det krävs ett "festivalpass" för att ha tillgång till visningarna under måndagen och fredagen. Dvs. specialvisningen av "Herr Arnes Pengar" på Hedvigs kyrka och öppningsfilmen "Emily". Till stumfilmsvisningen går det även att köpa enskilda biljetter på plats för 100 kr.

 


För dig som förköpt något av de tre olika passen via Ticksterlänken nedan, så kan du hämta ditt pass vid uppvisande av din ticksterbiljett på någon av följande platser och tider:

Hedvigs Kyrka, Tyska Torget                            

Måndag 14 november mellan 17:30-19:00 (innan stumfilmsvisningen av “Herr Arnes Pengar”).

Cnema, Kungsgatan 56

I Flimmers kassa på Cnema under hela festivalen. Kassan öppnar 16:00 under festivalfredagen samt en halvtimme innan första visningen under lördag och söndag.


Följ @flimmer.nu i sociala medier!